One Systems

OneSystems-logo

Az amerikai Nashville városában alapított One Systems cég 2006 óta gyárt időjárásálló kültéri hangsugárzókat. A termékek minden egyes alkatrésze a gyártó saját, szabadalommal védett terméke. A speciális fröccsöntött készülékházat extra merevséget adnak a dobozoknak, aminek köszönhetően nem keletkeznek káros rezonanciák. A 316 grade Marine minősítésű rozsdamentes acél tartószerkezetek és rácsok, a legmakacsabb időjárási körülmények, akár tartós sós tengeri levegő hatásának is évtizedeken keresztül ellenálnak. A hangsugárzókban használt hangszórók a teljes gyártási folyamatban vízállónak készülnek, a legtöbb konkurens gyártó utólagosan impregnált alkatrészeivel szemben. A termékek fejlesztésekor az elsődleges hangzásbéli cél, a magas szintű beszédérthetőség (STI) és nyílt középtartomány megvalósítása. Legyen a cél egy sportpálya, uszoda, élménypark, vagy akár bármilyen bel-, és kültéri hangosítási feladat megoldása, a One Systems választéka minden feladatra kínál egy megfelelő modellt. A One Systems termékek minőségét és a gyártó önbizalmát semmi sem bizonyítja jobban, mint az 5 éves gyártói garancia.


One Systems termékek

One Systems Platinum Hybrid sorozat
Platinum Hybrid sorozat

Prémium kategóriás, magas hatásfokú hangsugárzó család kültéri-, és beltéri használatra. IP minősítés, 4″- 4×10″ méretig.

One Systems Silver sorozat
Silver sorozat

Kültéri hangsugárzó sorozat 2-utas és koaxiális hangszóró konfigurációkban. IP minősítés, 4″-15″ méretig.

One Systems Platinum Hybrid mélysugárzók
Platinum Hybrid mélysugárzók

Kültéri mélysugárzók 12″-18″ méretben. 316 grade rozsdamentes acél riggelő szerekezetek, IP minősítés. 3200W teljesítmény.


Hivatkozások


Integrátor partner program

Érdeklődik a márka viszonteladói értékesítésének feltételei iránt?
Csatlakozzon integrátor partner programunkhoz!


A One Systems termékekkel kapcsolatos kérdése van? Kérdezzen szakértőnktől!

Vályi Zoltán
Vályi Zoltán
ügyvezető