FONESTAR

Fonestar logo

A Fonestar cég 1947 óta a Spanyolország egyik meghatározó elektronikai cikk gyártója. 2021-ben elnyerte a gyártó az „Év spanyol vállalata” díjat. Cégünk a Fonestar Pro AV választékát képviseli a magyar piacon. A kínálat remek ár/érték arányú installációs hangsugárzókból és erősítőkből, IP audio megoldásokból, színpadi világítástechnikai eszközökből és változatos kiegészítő termékekből áll.


Fonestar termékek

Fonestar hangsugárzók
Hangsugárzók

Remek ár/érték arányú fali és mennyezeti hangsugárzók. Kültéri használatra és akár EN54 minősítéssel. Tartós, sós pára álló rögzítő hardverekkel, standard RAL színválasztékban.

Fonestar IP Audio rendszerek
IP Audio megoldások

A Fonestar AIP termékcsalád segítségével 100% IP alapú háttér-, és tájékoztató hangrendszerek valósíthatók meg. A VoIP protokollon kommunikáló megoldás AES67 digitális audio kompatibilitással is rendelkezik.

Fonestar erősítők
Installációs elektronikák

D-osztályú 100V végfokok Dante opcióval, integrált installációs erősítők beépített médialejátszóval, alacsony impedanciás és 100V fali hangerőszabályzók.

Fonestar állványok
Konzolok és állványok

A Fonestar választékában különböző hangfal, mikrofon, kijelző, projektor konzolok és állványok széles választéka található meg. Remek ár/érték arány, változatos kínálat és méretek.

Fonestar világítástechnika
Világítástechnika

LED-es technológiájú, DMX vezérelhető LED PAR lámpák, derítő fények, effekt és robotlámpák, füst-, buborékgépek, DMX vezérlők és kiegészítő tartozékok.

Fonestar konferenciatechnika
Konferenciatechnika

Minden, ami tárgyalóterem. Egyszerű és gazdaságos ár képzésű vezetékes tárgyalóteremi konferenciarendszerek, komplett infra tolmácsrendszer megoldások és fixen telepített sokcsatornás sajtó boxok és keverők.


Fonestar ISE 2022 videó


Hivatkozások


Az Fonestar termékekkel kapcsolatos kérdése van? Kérdezzen szakértőnktől!
Vályi Zoltán
Vályi Zoltán
ügyvezető

Mobil: +36 20 505 2766
Email: zoltan.valyi@av365.hu