RÓLUNK

RÓLUNK

Kik vagyunk?

Audiovizuális termékek nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozunk. Több, mint 25 évnyi, az AV iparágban szerzett szakmai tapasztaltunknak és barátságos hozzáállásunknak köszönhetően, sikeresen működünk együtt a hazai AV-, és IT rendszerintegrátor cégekkel.

Win-win üzleti kapcsolatokra törekszünk, amelyekben a végfelhasználók, a rendszerintegrátorok, és mi is jól érezzük magunkat. Szakmai célunk, hogy támogatásunkkal naprakész technológiákat alkalmazó, racionálisan megtervezett audiovizuális rendszerek valósuljanak meg a hazai beruházásokban.

Megbízható és stabil vállalkozás

Az AV365.hu Kft. a Dun & Bradstreet AA (dupla A) Tanúsítványát kapta meg, mely azt jelzi, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

A tanúsítvány ellenőrzéséhez, kattintson a képre.

Integrátor partner program

Integrátor partnereink számára a forgalmazott termékek sikeres értékesítését támogató, értéknövelt szolgáltatáscsomagot kínálunk:

› A nagykereskedelmi értékesítés mellett, terméktréning és képzési lehetőségekkel támogatjuk munkájukat.

› A projektek előkészítési fázisában tervezői és tanácsadói szolgáltatásokat biztosítunk számukra.

› A megvalósítási szakaszban, a forgalmazott rendszerek programozásában és rendszerbe illesztésében is segítséget nyújtunk.


„Iparági jóslatok szerint, az AV/IT rendszerek 2025-ig
teljes mértékben átveszik a hagyományos, dedikált struktúrákra épülő audiovizuális megoldások helyét.

AV over IP

A 2010-es évek közepétől láthatóvá vált, hogy néhány éven belül összeolvad az IT és az AV iparág. Eleinte csak informatikai kábeleket használtak az audiovizuális rendszerek, majd teljes mértékben felköltöztek a konvergált IT hálózatokra. A modern AV eszközök hálózati interfészekkel, és mobil applikációs vezérlési lehetőségekkel rendelkeznek.

A következő evolúciós lépés, a standard informatikai technológiákra épülő AV/IT (AV over IT) és SDAV (Software Definied AV) rendszerek széleskörű elterjedése lesz. Iparági jóslatok szerint az AV/IT rendszerek 2025-ig teljes mértékben átveszik a hagyományos, dedikált struktúrákra épülő audiovizuális megoldások helyét.


További kérdései vannak? Keressen bizalommal!

Vályi Zoltán
Vályi Zoltán
ügyvezető

Mobil: +36 20 505 2766
Email: zoltan.valyi@av365.hu