BEMUTATKOZÁS

Cégprofil

Az AV365 egy audiovizuális termékek nagykereskedelmi értékesítésére specializálódott, magyar tulajdonú vállalkozás. Több, mint 20 éves iparági tapasztalunk és barátságos attitűdünk segíti, hogy sikeresen működjünk együtt AV-, és IT rendszerintegrátor partnereinkkel. Célunk, hogy szakmai támogatásunkkal naprakész technológiákat alkalmazó, racionálisan megtervezett audiovizuális rendszerek valósuljanak meg a hazai beruházásokban.

Integrátor partner program

Integrátor partnereink számára a forgalmazott termékek sikeres értékesítését támogató, értéknövelt szolgáltatáscsomagot kínálunk:

› A nagykereskedelmi értékesítés mellett, terméktréning lehetőségekkel támogatjuk munkájukat.

› A projektek előkészítési fázisában technológiai tanácsadás lehetőséget biztosítunk számukra.

› A megvalósítási szakaszban, a forgalmazott rendszerek programozásában és rendszerbe illesztésében is segítséget nyújtunk.


“Iparági jóslatok szerint, az AV/IT rendszerek 2025-ig
teljes mértékben átveszik a hagyományos, dedikált struktúrákra épülő audiovizuális megoldások helyét.

AV over IP

A 2010-es évek közepétől láthatóvá vált, hogy néhány éven belül összeolvad az IT és az AV iparág. Eleinte csak informatikai kábeleket használtak az audiovizuális rendszerek, majd teljes mértékben felköltöztek a konvergált IT hálózatokra. A modern AV eszközök hálózati interfészekkel, és mobil applikációs vezérlési lehetőségekkel rendelkeznek.

A következő evolúciós lépés, a standard informatikai technológiákra épülő AV/IT (AV over IT) és SDAV (Software Definied AV) rendszerek széleskörű elterjedése lesz. Iparági jóslatok szerint az AV/IT rendszerek 2025-ig teljes mértékben átveszik a hagyományos, dedikált struktúrákra épülő audiovizuális megoldások helyét.


További kérdései vannak? Keressen bizalommal!

Vályi Zoltán
Vályi Zoltán
ügyvezető