BEMUTATKOZÁS

Tevékenység

Az AV365 informatika alapú audiovizuális termékek nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Cégünk B2B üzleti modellt követő, értéknövelt szolgáltatásokat nyújtó disztribúció. Termékeinket és szolgáltatásainkat magas kompetenciájú AV-, és IT integrátor partner hálózatunkon keresztül értékesítjük. Több, mint 20 éves audió-, videó iparági tapasztalatunk van, de beszéljük az informatikus szakemberek nyelvét is. Szakmai küldetésünk, a modern, informatikai hálózati technológiákon alapuló audiovizuális megoldások népszerűsítése és széleskörű elterjesztése.

Integrátor partner program

Integrátor partnereink számára a forgalmazott termékek sikeres értékesítését támogató, értéknövelt szolgáltatáscsomagot kínálunk:

› A nagykereskedelmi értékesítés mellett, terméktréning lehetőségekkel támogatjuk munkájukat.

› A projektek előkészítési fázisában technológiai tanácsadás lehetőséget biztosítunk számukra.

› A megvalósítási szakaszban, a forgalmazott rendszerek programozásában és rendszerbe illesztésében is segítséget nyújtunk.


Filozófiánk: “Egy jó üzleten, mindenki nyer. “


INTEGRÁTOR PARTNER PROGRAM

Legyen viszonteladó partnerünk.
Csatlakozzon integrátor partner programunkhoz!


AV over IP

“Iparági jóslatok szerint, az AV/IT rendszerek 2025-ig széleskörűen leváltják a hagyományos, dedikált struktúrákra épülő audiovizuális megoldásokat. “

A 2010-es évek közepétől láthatóvá vált, hogy néhány éven belül összeolvad az IT és az AV iparág. Eleinte csak informatikai kábeleket használtak az audiovizuális rendszerek, majd teljes mértékben felköltöztek a konvergált IT hálózatokra. A mai modern AV eszközök szinte mindegyike hálózati interfészekkel és akár, mobil eszközözöket is támogató vezérlő szoftverekkel rendelkezik.

A következő evolúciós lépés, a standard informatikai technológiákra épülő AV/IT (AV over IT) és SDAV (Software Definied AV) rendszerek széleskörű elterjedése lesz. Iparági jóslatok szerint az informatikai technológiákon alapuló AV/IT rendszerek 2025-ig széleskörűen leváltják a hagyományos, dedikált struktúrákra épülő audiovizuális megoldásokat.


Az Ön kapcsolattartója:

Vályi Zoltán
Vályi Zoltán
ügyvezető