OKTATÁS

OKTATÁS

A digitális oktatás AV megoldásai

Dante® szabványt támogató audio mátrix és végponti eszközeink rendszerbe illesztésével, nagy csatornaszámú, tömörítésmentes hanganyagot szólaltathatunk meg a Campusok teljes területén. Az Audinate Dante Domain Manager szoftver segítséget nyújt, hogy felhasználói korlátozásokkal ellátott, független „zónákat” alakítsunk ki az intézmény területén.

Digitális oktatás - Dante hálózatok

OKTATÁS – AV ÉS VEZÉRLÉSTECHNIKA

A Xilica Designer ökoszisztémának köszönhetően, az AV rendszerek integrált vezérlésére nyílik lehetőség. Egyedi felhasználói felületeket hozhatunk létre, amelyeket a felhasználók akár a saját mobil eszközeikről is elérhetnek (BYOID). Az egyedileg kialakított grafikus felületek a hangrendszer kezelésén túl, különböző egyéb eszközök (pl. projektor-, világítás és kamera) integrált vezérlését is lehetővé teszik.

Vanco Evolution kínálat teljes videó jeldisztribúciós hálózat kiépítését teszi lehetővé. Termékválasztékunk az összes elterjedt videós szabványra kínál megoldást. HDBaseT-, HDMI-, Video over IP termékeinkkel megbízható, kiváló minőségű, és a különböző vezérlési megoldásokkal (pl. Xilica Designer) integrálható videó jeldisztribúciós rendszerek építhetők ki.

Oktatás - KanexPro AV rendszer

Az oktatási intézmények jogi kötelezettsége, hogy a hallássérült embertársaink számára is biztosítsák a szabad tájékozódás, és az oktatásban való, teljesértékű részvétel lehetőségét. Az Opus Technologies indukciós hurok-, és mobil indukciós rendszereivel a kisebb termekben, vagy akár ezer négyzetméteres előadótermek teljes területén építhetünk ki akadálymentes hangrendszereket.

Opus Technologies Cancellation Loop

OKTATÁS – DIGITAL SIGNAGE

ProDVX választékában 7″-37″ méretig találunk a különböző felhasználási célokhoz illeszthető Android/Windows/Linux rendszereket futtató wayfinder-, digital signage-, teremfoglaltság kezelő, vagy akár testhőmérséklet mérés céljára alkalmazható kijelzőket.

Oktatás - ProDVX digital signage

INTEGRÁTOR PARTNER PROGRAM

Szerződött IT-, és AV integrátor partnereink számára terméktréning lehetőségeket, és 24/7 online terméktámogatást biztosítunk. A jövő AV rendszereit építjük. Csatlakozzon hozzánk!