SPORT ÉS SZABADIDŐ

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Sport és szabadidős AV rendszerek

Egy modern sportlétesítmény, a kor elvárásainak megfelelő működtetése, rengeteg audiovizuális technológiát igényel. A projektekre nagy távolságok, és speciális igények jellemzők. Az audio-, és videó jelek nagy távolságú továbbítására, ideális megoldást nyújtanak az AV over IP technológiák. A Dante® audió hálózati technológia, és azzal kompatibilis audio mátrixok alkalmazásával, teljes épület-, vészhang-, és pályahangosítás rendszerek építhető ki.

SPORT – AV ÉS VEZÉRLÉSTECHNIKA

Egy kiterjedt Dante® hálózat felügyelete és menedzselése átfogó informatikai hálózati ismereteket igényel. A telepítési és üzemeltetési feladatokat jelentősen egyszerűbbé és felhasználóbarátabbá teszi, az Audinate Dante Domain Manager platform. A felhasználói jogosultságokat, hardver és teremszintű hozzáférési lehetőségeket biztosító szoftver, a nagy kiterjedésű Dante® hálózatok esetén, szinte kihagyhatatlan részegysége a rendszernek.

Sport - Audinate Dante és Domain Manager

Xilica Solaro FR Dante® kompatibilis mátrix, a teljes létesítmény hangosítás kezelésére megoldást nyújt. Nem csak DSP feladatokat lát el az eszköz, de a Xilica ökoszisztémára épülő, grafikus kezelőfelületekkel ellátott, mobil alkalmazásokon keresztül vezérelt rendszer kezelésre is lehetőség nyílik.

Vanco Evolution kínálat teljes videó jeldisztribúciós hálózat kiépítését teszi lehetővé. Termékválasztékunk az összes elterjedt videós szabványra kínál megoldást. HDBaseT-, HDMI-, Video over IP termékeinkkel megbízható, kiváló minőségű, és a különböző vezérlési megoldásokkal (pl. Xilica Designer) integrálható videó jeldisztribúciós rendszerek építhetők ki.

A sportlétesítmények jogi kötelezettsége, hogy a hallássérült embertársaink számára is biztosítsák a szabad tájékozódás, és az eseményeken való, teljesértékű élményt nyújtó részvétel lehetőségét. Az Opus Technologies indukciós hurok-, és mobil indukciós rendszerei lehetővé teszik, hogy a jegypénztárakban, vagy akár a nézőterek kijelölt területén akadálymentes hangrendszereket építsünk ki.

Sport - Opus Technologies Signle Array indukciós hurok

SPORT – DIGITAL SIGNAGE

Egyre fontosabb szerepet kap a sportlétesítményekben is a digital signage és a modern látogató tájékoztatás. A ProDVX választékában 7″-37″ méretig találunk a különböző felhasználási célokhoz illeszthető Android/Windows/Linux rendszereket futtató wayfinder és digital signage kijelzőket.

Sport - ProDVX kijelzők

INTEGRÁTOR PARTNER PROGRAM

Szerződött IT-, és AV integrátor partnereink számára terméktréning lehetőségeket, és 24/7 online terméktámogatást biztosítunk. A jövő AV rendszereit építjük. Csatlakozzon hozzánk!