RDL

RDL logo

Az amerikai Radio Design Labs, röviden RDL cég 1986-ban alapult, a kaliforniai Carpinteria városában. A márka broadcast gyökerekkel rendelkezik és az elmúlt évtizedekben fokozatosan installációs megoldásokkal bővítette választékát. A gyártó több száz terméket tartalmazó választéka, a legkülönbözőbb AV integrációs feladatokra nyújt megoldástokat. A készülékek tervezésekor a robosztus kivitelezés, megbízhatóság és az egyszerű kezelhetőség az elsődlegesen szem előtt tartott szempontok. Az RDL kínálat gerincét kis méretű, célorientáltan egyetlen feladatra optimalizált „megfejtő dobozok”, és az utóbbi néhány év iparági trendjeit szem előtt tartva, Dante digitális audió hálózati eszközök képezik. 1998-ben nyitotta meg Hollandiában európai irodáját a gyártó, ezzel is biztosítva a helyi áruellátás biztonságát és a magasszintű terméktámogatást a kontinensen.


RDL termékek

RDL Engineered Systems
Engineered Systems

Szállodákba, vendéglátóipari helyiségekbe, üzletekbe és egyéb közönség által látogatott terekbe szánt csavart érpáros és hagyományos alacsony feszültségű hangdisztribúciós, illetve komplett célalkalmazás orientált rendszerek.

RDL Audio termékek
Audio sorozat

Célalkalmazásokra optimalizált hangtechnikai eszközök. Bemondás, csengetés, jelosztás és közösítés, zavarszűrés, dinamikaszabályzás, jelszint illesztés és jelerősítés, monitorozás. Mindenre van egy jó megoldásunk!

RDL Dante termékek
Dante végpontok

RDL fejlesztésű vezérlő szoftverrel támogatott, csúcskategóriás Dante Audio végpontok. PoE táplált mobil és falba építhető be-, és kimeneti interfészek, Bluetooth vevők, fejhallgató erősítők és kisteljesítményű végfokok.


RDL Dante bemutató videó


Hivatkozások


Az RDL termékekkel kapcsolatos kérdése van? Kérdezzen szakértőnktől!
Vályi Zoltán
Vályi Zoltán
ügyvezető

Mobil: +36 20 505 2766
Email: zoltan.valyi@av365.hu