MÚZEUMOK

MÚZEUMOK

Interaktív múzeumok és kiállítások

Interakció és a legmodernebb audiovizuális megoldások. A modern múzeumok egyszerre oktatják, és szórakoztatják a látogatókat. Kijelzőkön futó képi-, és hanganyagok fokozzák a kiállítások tárgyát képező információk elmélyítését.

Múzeumok Digital Signage rendszerei

A kiállítási terek kihagyhatatlan eszközeivé váltak a digital signage megjelenítők. A kijelzőkön a tárlatok témájához kötödő videók, és applikációk futnak, amelyek gyakran a látogatói interakciókra aktiválódnak. A múzeumi digital signage rendszerek további fontos feladata, a menekülő útvonalak jelölése. A ProDVX választékában 7″-37″ méretig találunk a különböző felhasználási célokhoz illeszthető Android/Windows/Linux rendszereket futtató wayfinder és digital signage kijelzőket.

PRODVX múzeumi felhasználás

Szenzorokkal új szintre emelhető a múzeumok látogatói által átélt audiovizuális élmény. Jelenlétre, hangra, RFID kapcsolatra, vagy akár érintésére aktiválódhatnak a termek audiovizuális eszközei. Kor-, és nem érzékelők rendszerbe illesztésével, a látogató neméhez és korához illeszkedő egyedi médiatartalmak játszhatók le. A lehetőségeknek csak a kreativitás szab határt.

Nexmosphere Audio Switch példa

Audió-, videó és vezérléstechnika

A Xilica Designer ökoszisztémának köszönhetően, az AV rendszerek integrált vezérlésére nyílik lehetőség. Egyedi felhasználói felületeket hozhatunk létre, amelyeket a felhasználók akár a saját mobil eszközeikről is elérhetnek (BYOID). Az egyedileg kialakított grafikus felületek a hangrendszer kezelésén túl, különböző egyéb eszközök (pl. projektor-, világítás és kamera) integrált vezérlését is lehetővé teszik.

A Vanco Evolution kínálat teljes videó jeldisztribúciós hálózat kiépítését teszi lehetővé. Termékválasztékunk az összes elterjedt videós szabványra kínál megoldást. HDBaseT-, HDMI-, Video over IP termékeinkkel megbízható, kiváló minőségű, és a különböző vezérlési megoldásokkal (pl. Xilica Designer) integrálható videó jeldisztribúciós rendszerek építhetők ki.

Múzeumok Signage rendszere - KanexPro

A múzeumok jogi kötelezettsége, hogy a hallássérült embertársaink számára is biztosítsák a szabad tájékozódás, és a kiállításokon való, teljesértékű részvétel lehetőségét. Az Opus Technologies indukciós hurok-, és mobil indukciós rendszereivel kisebb termekben, vagy akár több ezer négyzetméteres kiállítások teljes területén építhetünk ki akadálymentes hangrendszereket.

Opus single loop


INTEGRÁTOR PARTNER PROGRAM

Szerződött IT-, és AV integrátor partnereink számára terméktréning lehetőségeket, és 24/7 online terméktámogatást biztosítunk. A jövő AV rendszereit építjük. Csatlakozzon hozzánk!