SCREENBEAM

ScreenBeam logó 2021

A ScreenBeam a piac legsokoldalúbb és legrobusztusabb vezeték nélküli tartalommegosztó, kollaborációs és online konferencia megoldása. A cég technológiája cél applikáció nélküli vezeték nélküli prezentációs lehetőséget biztosít az összes elterjedt platformra. A natív AirPlay és Google Cast támogatás mellett, a ScreenBeam a piac egyetlen Enterprise-Ready Miracast technológiát alkalmazó rendszere. A ScreenBeam platform gyártója, az Actiontec cég, a Microsoft vállalattal együttműködve fejlesztette tovább a vállalati felhasználásra szánt Miracast implementációját, amely lehetővé teszi a beépített Wi-Fi hálózat egyéni csatorna konfigurációját. A legszigorúbb vállalati hálózatbiztonsági elvárások támogatása érdekében a ScreenBeam központok 3 fizikailag független hálózati interfészt tartalmaznak, aminek köszönhetően a helyi hálózati jogosultsággal rendelkező felhasználókat és a vendégeket teljesen elszeparált csatlakozási pontokon keresztül szolgálhatjuk ki. A ScreenBeam eszközök a vezeték nélküli kollaboráció mellett, digital signage lejátszóként is képesek működni. A rendszergazdák munkáját segítendő, a ScreenBeam hardverek megvásárlásával, egy díjmentes CMS platform használatára is jogosultságot szereznek a felhasználók, amely távmenedzsment és jogosultság kezelési funkciókat biztosít.


ScreenBeam termékek

ScreenBeam 1100 Plus
ScreenBeam 1100 Plus

Célalkalmazás nélküli, 4 egyidejű felhasználó számára vezeték nélküli csatlakozást biztosító, 4K felbontású tartalom megosztó központ. 3 fizikailag elkülönített hálózati interfész, digital signage funkció, HDMI bemenet, USB Hub és CMS menedzsment lehetőség.

ScreenBeam 960
ScreenBeam 960

Kisvállalati felhasználóknak szánt, célalkalmazás nélküli vezeték nélküli csatlakozást biztosító, HD felbontású tartalom megosztó központ. 3 fizikailag elkülönített hálózati interfész, VGA bemenet, USB csatlakozás és CMS menedzsment lehetőség

ScreenBeam SB-1000 EDU
ScreenBeam 1000 EDU

Célalkalmazás nélküli, vezeték nélküli csatlakozást biztosító, 4K felbontású tantermi tartalom megosztó központ. 3 fizikailag elkülönített hálózati interfész, HDMI bemenet, USB Hub. Classroom Commander oktatás menedzsment szoftver.


ScreenBeam SB-1100 bemutató

ScreenBeam Classroom Commander


Hivatkozások


Integrátor partner program

Érdeklődik a márka viszonteladói értékesítésének feltételei iránt?
Csatlakozzon integrátor partner programunkhoz!


A ScreenBeam termékekkel kapcsolatos kérdése van? Kérdezzen szakértőnktől!

Vályi Zoltán
Vályi Zoltán
ügyvezető