ADENA AREC

Adena Arec logo

A tajvani ADENA Arec a streaming technológiák specialistája. A gyártó termékválasztéka streaming célhardverekből, AI és infra tracking és PTZ kamerákból áll. A termékek fejlesztésekor a stabil működés és az egyszerű kezelési lehetőségek az elsődlegesen szem előtt tartott szempontok. Az Arec portfolió szolgáltatásokban gazdag és felhasználóbarát streaming megoldásokat kínál az oktatási, egészségügyi és vállalati felhasználók számára. A streaming eszközök párhuzamosan 2 online platformra biztosítanak valós idejű tartalommegosztási és helyi rögzítési lehetőségeket. A felhasználók számára ingyenesen használható felhő menedzsment felületet és tartalommegosztó platformot biztosít az Adena. Soha nem volt ennyire egyszerű az online tartalommegosztás, felejtse el a bonyolult és instabil szoftver alapú megoldásokat és használjon helyettük stabil és megbízható Adena Arec hardvereket!


ADENA AREC termékek

Adena Arec médiaközpontok
Média központok

Hardver alapú stream és rögzítés párhuzamosan akár 2 (pl. Facebook, YouTube) platformra. Beépített online director felület, HDMI, audio és RTP stream bemenetek. API és web applikáció alapú vezérlési lehetőségek.

Adena Arec Tracking kamera
Tracking kamerák

Infra tracking kameráink, külső beavatkozás nélkül követik az előadó mozgását. Az infra adók beépített mikrofonnal rendelkeznek, amelyek hangja az Arec médiacenterekbe épített vevők segítségével rögzíthetők.

Adena Arec PTZ és USB kamerák
PTZ kamerák

USB és HDMI kimenetekkel rendelkező PTZ kamerák. Opcionális NDI verziók is elérhetők. A kamerák az elterjedt PELCO és VISCA protokollokon kívül VISCA over IP protokollon keresztül is vezérelhetők.


ADENA AREC bemutatkozó videó


Hivatkozások


Az ADENA AREC termékekkel kapcsolatos kérdése van? Kérdezzen szakértőnktől!
Vályi Zoltán
Vályi Zoltán
ügyvezető

Mobil: +36 20 505 2766
Email: zoltan.valyi@av365.hu