EGYHÁZAK

EGYHÁZAK

Egyházak, az új közösségi terek

Az egyházi létesítmények közösségi terekké alakultak. A templomokban zenei események, koncertek zajlanak, és audiovizuális eszközök teszik teljessé a közös áhítat élményét.

EGYHÁZAK – AV ÉS VEZÉRLÉSTECHNIKA

A templomok akusztikai körülményei mindig is komoly kihívások elé állították a hangtechnikai-, és akusztikus szakembereket. A megfelelő eredmény eléréséhez a hangszóró elhelyezésen túl, komplex DSP processzálás is szükséges, amely erős és nagy pontosságú algoritmusok futtatására képes eszközöket igényel. A Xilica évtizedek óta a DSP piac meghatározó gyártója. A 40 bites DSP-ken futó legendás minőségű algoritmusoknak köszönhetően, a legproblémásabb akusztikai környezethez is hozzá lehet hangolni a hangrendszert. A Xilica Solaro sorozatú moduláris DSP processzorokkal, nagy csatornaszámú, Dante® hálózat alapú audio jeldisztribúciós infrastruktúra építhető ki.

Egyházak Dante Audio hálózata

Egyházi környezetben kiemelt jelentőségű, hogy az idősebb, illetve hallássérült embertársaink számára is biztosítsuk a szabad tájékozódás, és az istentiszteleteken való teljes élményt nyújtó részvétel lehetőségét. Az Opus Technologies indukciós hurok-, és mobil indukciós rendszerei lehetővé teszik, hogy az egyházi létesítmények kijelölt területein akadálymentes hangrendszereket építsünk ki.

Egyházak - Ultra Low Loss Array indukciós hurok rendszer

EGYHÁZAK – SIGNAGE ÉS VIDEÓTECHNIKA

Vanco Evolution kínálat teljes videó jeldisztribúciós hálózat kiépítését teszi lehetővé. Termékválasztékunk az összes elterjedt videós szabványra kínál megoldást. HDBaseT-, HDMI-, Video over IP termékeinkkel megbízható, kiváló minőségű, és a különböző vezérlési megoldásokkal (pl. Xilica Designer) integrálható videó jeldisztribúciós rendszerek építhetők ki.

A menekülő útvonalak jelölése egyházi felhasználás esetén is fontos feladat. A ProDVX választékában 7″-37″ méretig találunk a különböző felhasználási célokhoz illeszthető Android/Windows/Linux rendszereket futtató wayfinder és digital signage kijelzőket.


INTEGRÁTOR PARTNER PROGRAM

Szerződött IT-, és AV integrátor partnereink számára terméktréning lehetőségeket, és 24/7 online terméktámogatást biztosítunk. A jövő AV rendszereit építjük. Csatlakozzon hozzánk!