EGYHÁZAK

A templom, mint közösségi tér

Az egyházi létesítmények közösségi terekké alakultak. A templomokban zenei események, koncertek zajlanak, és audiovizuális eszközök teszik teljessé a közös áhítat élményét.

AUDIÓ-, VIDEÓ ÉS VEZÉRLÉSTECHNIKA

A templomok akusztikai körülményei mindig is komoly kihívások elé állították a hangtechnikai-, és akusztikus szakembereket. A megfelelő eredmény eléréséhez a hangszóró elhelyezésen túl, komplex DSP processzálás is szükséges, amely erős és nagy pontosságú algoritmusok futtatására képes eszközöket igényel. A Xilica évtizedek óta a DSP piac meghatározó gyártója. A 40 bites DSP-ken futó legendás minőségű algoritmusoknak köszönhetően, a legproblémásabb akusztikai környezethez is hozzá lehet hangolni a hangrendszert. A Xilica Solaro sorozatú moduláris DSP processzorokkal, nagy csatornaszámú, Dante® hálózat alapú audio jeldisztribúciós infrastruktúra építhető ki.

Egyházi környezetben kiemelt jelentőségű, hogy az idősebb, illetve hallássérült embertársaink számára is biztosítsuk a szabad tájékozódás, és az istentiszteleteken való teljes élményt nyújtó részvétel lehetőségét. Az Opus Technologies indukciós hurok-, és mobil indukciós rendszerei lehetővé teszik, hogy az egyházi létesítmények kijelölt területein akadálymentes hangrendszereket építsünk ki.

DIGITAL SIGNAGE ÉS VIDEÓTECHNIKA

KanexPro kínálat teljes videó jeldisztribúciós hálózat kiépítését teszi lehetővé. Termékválasztékunk az összes elterjedt videós szabványra kínál megoldást. HDBaseT-, HDMI-, SDVoE-, SDI-, Video over IP termékeinkkel megbízható, kiváló minőségű, és a különböző vezérlési megoldásokkal (pl. Xilica Designer) integrálható videó jeldisztribúciós rendszerek építhetők ki.

A menekülő útvonalak jelölése egyházi felhasználás esetén is fontos feladat. A ProDVX választékában 7″-37″ méretig találunk a különböző felhasználási célokhoz illeszthető Android/Windows/Linux rendszereket futtató wayfinder és digital signage kijelzőket.


INTEGRÁTOR PARTNER PROGRAM

Szerződött IT-, és AV integrátor partnereink számára terméktréning lehetőségeket, és 24/7 online terméktámogatást biztosítunk. A jövő AV rendszereit építjük. Csatlakozzon hozzánk!