PRODVX

PRODVX logó

Ipari felhasználásra tervezett Android/Windows/Linux rendszereket futtató kijelzők-, és PC-k. Digital signage-, teremfoglaltság-, biztonsági-, információs-, szavazó-, és vezérlési rendszerek. A holland PRODVX 2004 óta a digitális kijelző piac meghatározó gyártója. Professzionális kijelzők, európai gyártótól, optimalizált Android operációs rendszerrel és 24 hónap gyártói garanciával.


Termékek

PRODVX Room Signage
Room Signage kijelzők

7″-13,3″ Androidos és Windows PoE kijelzők. LAN, WiFi és Bluetooth kapcsolat. Opcionális vonalkód szkenner, NFC olvasó és Motion Sensor bővítési lehetőség.

PRODVX beléptetőrendszer kijelzők
Beléptető rendszer kijelzők

7″-32″ Android/Windows/Linux kijelzők és PC-k. Integrált médialejátszó, WiFi, LAN és Bluetooth kapcsolat. PoE tápellátás és NFC opció. 24/7 felhasználásra tervezve.

PRODVX digital signage
Digital Signage eszközök

7″-37″ Android/Windows/Linux kijelzők és PC-k. Integrált médialejátszó, WiFi, LAN és Bluetooth kapcsolat. PoE tápellátás és NFC opció. 24/7 felhasználásra tervezve.

PRODVX árellenörző kijelzők
Árellenőrző kijelzők

7″-37″ Android/Windows/Linux kijelzők és PC-k. Integrált médialejátszó, WiFi, LAN és Bluetooth kapcsolat. PoE tápellátás és NFC opció. 24/7 felhasználásra tervezve.

PRODVX Wayfinding rendszerek
Wayfinding kijelzők

7″-37″ látogató irányító rendszer kijelzők Android/Windows /Linux alapokon. LAN, WiFi és Bluetooth kapcsolat. NFC és Motion Sensor opciók.

PRODVX szavazórendszer kijelzők
Szavazórendszer kijelzők

7″-32″ szavazórendszer kijelzők Android/Windows /Linux alapokon. LAN, WiFi és Bluetooth kapcsolat. NFC és Motion Sensor opciók. Asztali VESA állvány opció.


Hivatkozások


Bemutatkozó videó


Integrátor partner program

Érdeklődik a márka viszonteladói értékesítésének feltételei iránt?
Csatlakozzon integrátor partner programunkhoz!


Kérdése van? Kérdezzen szakértőnktől!

Vályi Zoltán
Vályi Zoltán
AV over IP terméktámogatás és oktatás