lb Lautsprecher

lb lautsprecher logo

A német lb Lautsprecher több, mint 30 éve foglalkozik elektroakusztikai termékek gyártásával. A cég korai időszakaiban rendszertelepítésekkel foglalkozott. Az évtizedek során a cég Németország szerte ismertté vált magas minőségű és egyedi megoldásairól. A belföldi sikereket a későbbiekben nemzetközi projektek követték. Minden egyes telepítés, újabb kihívások és megoldandó problémák elé állította a müncheni szakembereket. Az lb jelenleg kizárólag tervezési-gyártói tevékenységet folytat. Korábbi tevékenységének köszönhetően jól ismeri a felhasználói igényeket, illetve érti meg a telepítő partnerek számára fontos szempontokat. ISO 9001:2015 minősített gyártósorokon készülnek az lb lautprecher saját fejlesztésű hangsugárzói és elektronikái. A jól beazonosítható lb hangzás mellett kiemelt cél, hogy a termékek formatervezés és telepíthetőség tekintetében is kiemelkedjenek a versenytársak közül.


lb Lautsprecher termékek

lb Lautprecher mennyezeti hangsugárzók
Mennyezeti hangsugárzók

Alacsony impedanciás és 100V mennyezeti hangsugárzók a legspeciálisabb felhasználási célokra is. 180° polar széles lesugárzású, vagy 80° irányított karakterisztikájú kivitelben, keretes és keret nélküli festhető hangszórórácsokkal.

lb display hangsugárzók és videobarok
Display hangsugárzók és soundbarok

Egyedi méretre gyártott, kijelzők alá és mellé telepíthető soundbar és oszlop hangsugárzók, akár integrált webkamerával, hangminőség tekintetében kompromisszumok nélkül.

lb Lautrecher falba épített hangsugárzók
Falba épített hangsugárzók

Tégla-, beton-, és gipszkarton falazatokba építhető glettelhető és festhető rejtett hangsugárzók. A láthatatlan hangszórók hangzás tekintetében nem jelentenek kompromisszumot az lb szabadalom védett technológiáinak köszönhetően

lb oszlopsugárzók
Passzív és DSP vezérelt aktív hangoszlopok

Egyedi méretre szabható, irányított lesugárzással rendelkező passzív és DSP-vel vezérelhető aktív hangoszlopok, amelyek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek.

lb installációs hangsugárzók
Installációs hangsugárzók

Falon kívüli és mennyezetről rögzíthető hangsugárzók alacsony impedanciás és 100V változatban. 180° polar széles lesugárzású, vagy 80° irányított karakterisztikájú kivitelben is, akár festhető készülékházban és hangszórórácsokkal.

LB Lautsrecher erősítők
D-osztályú moduláris erősítők

D-osztályú erősítő család 2/4/6/8 csatornás kivitelben, csatornánkként 100/200/400/800 W teljesítménnyel, opcionális bővítő modulokkal, 100V kiegészítéssel és beépített saját fejlesztésű DSP-vel.


lb Lautsprecher bemutató videók


Hivatkozások


Az lb Lautsprecher termékekkel kapcsolatos kérdése van? Kérdezzen szakértőnktől!
Vályi Zoltán
Vályi Zoltán
ügyvezető

Mobil: +36 20 505 2766
Email: zoltan.valyi@av365.hu