AMATE AUDIO

Amate Audio logo

A katalán Amate Audio 1972-ben alapult, a Barcelona mellett található Terassa városában. A márka születése az alapító Juan Amate mérnöki szemléletének és üzleti tapasztalatának köszönhető. A világ első, sorozatban gyártott beépített limiterrel rendelkező erősítője, az első 3-utas parametrikus szabadon konfigurálható processzor és sok-sok egyéb fejlesztés vezetett a márkához, amit ma Amate Audio-nak hívnak. A céget napjainkban Amate úr fiai, Jordi és Joan vezetik. Az Amate Audio egy családi vállalkozás világszínvonalú gyártási és mérnöki technológiákkal. A termékekbe épített alkatrészek gondos válogatás után kerülnek kiválasztásra. A gyár legfontosabb beszállítói a dán Pascal (erősítő modulok), a B&C, az 18Sound, Beyma (hangszórók), AllDSP (DSP modulok) és Spanyolország legjobb asztalos műhelyei.
Great Sound from Barcelona since 1972.


Amate Audio termékek

Xcellence sorozat
Xcellence sorozat

Felsőkategóriás Cluster Array, Line Array rendszerek és pontforrássugárzók. Prémium minőségű alkatrészek, Ethernet vagy Wi-Fi vezérlési lehetőség, beépített nagy kapacitású DSP processzorok.

Nítid sorozat
Nítid sorozat

Kiemelkedő ár/érték arányú aktív és passzív Line Array rendszerek és pontforrássugárzók. Válogatott minőségű hangszórók, időjárásálló poliuretán festés, beépített DSP processzor és érintőpaneles kezelőfelület.

Installációs sorozat
Installációs sorozat

A piac legjobb hangminőségű műanyag dobozos installációs hangsugárzói. Kiemelkedő színvonalú anyaghasználattal, 16 Ohm impedanciával, 100V trafó modul opcióval és időjárásálló IP44 minősítéssel.


Amate Audio bemutatkozó videó


Hivatkozások


Az Amate Audio termékekkel kapcsolatos kérdése van? Kérdezzen szakértőnktől!
Vályi Zoltán
Vályi Zoltán
ügyvezető

Mobil: +36 20 505 2766
Email: zoltan.valyi@av365.hu