KERESKEDELEM

KERESKEDELEM

Élmény vásárlás

A fizikai üzletek, a kereskedelemből egyre nagyobb szeletet kiharapó, kényelmes vásárlást biztosító online shopokkal versenyeznek a vásárlókért. Ahhoz, hogy egy fizikai üzletbe szívesen térjenek vissza a vásárlók, jól megkülönböztethető felhasználói élményt szükséges nyújtani számukra.

KERESKEDELEM – AV RENDSZEREK

Kutatások támasztják alá, hogy a háttérzene jelentősen növeli az üzletek forgalmát. Ezért szinte minden értékesítési ponton működik valamilyen hangrendszer. Egy jól felépített hangrendszer jó minőségű háttérzenét biztosít, és a telepített hangszórók az üzlet teljes területét lefedik. Érthetőek a vásárlói tájékoztatások (beszédérthetőség), és a DSP alapú hangközpont lehetővé teszi, hogy a hangrendszert a helyiségek akusztikai körülményeihez hangoljuk.

Xilica DSP termékei tökéletesen elvégzik a rájuk bízott feladatot, sőt a Xilica Designer ökoszisztémára építve, egyedi grafikus kezelőfelületeket is kialakíthatunk, amelyeket mobiltelefonos applikáción keresztül is vezérelhetnek a felhasználók.

Az Opus Technologies indukciós hurok-, és mobil indukciós rendszerei lehetővé teszik, hogy a kasszáknál akadálymentes tájékoztató hangrendszereket építsünk ki a hallássérült vásárlók számára.

INTERAKTÍV DIGITAL SIGNAGE

A kereskedelem elhagyhatatlan audiovizuális eszközeivé váltak a digital signage megjelenítők. Termékeket, eseményeket, akciókat, rendezvényeket reklámoznak az üzletek a digitális videó technológiák segítségével. A digital signage rendszerek fontos feladata, a menekülő útvonalak jelölése is. A ProDVX választékában 7″-37″ méretig találunk a különböző felhasználási célokhoz illeszthető Android/Windows/Linux rendszereket futtató wayfinder és digital signage kijelzőket.

Kereskedelem - ProDVX Digital Signage az üzletekben

Szenzorokkal új szintre emelhető a vásárlók által átélt élmény. Jelenlétre, hangra, RFID kapcsolatra, vagy akár érintésre is aktiválhatók az üzlet audiovizuális eszközei. Kor-, és nem érzékelők rendszerbe illesztésével, a vásárló neméhez és korához illeszkedő egyedi médiatartalmak játszhatók le. A lehetőségeknek csak a kreativitás szab határt.

Kereskedelem - Nexmosphere szenzorok az üzletekben

Vanco Evolution kínálat teljes videó jeldisztribúciós hálózat kiépítését teszi lehetővé. Termékválasztékunk az összes elterjedt videós szabványra kínál megoldást. HDBaseT-, HDMI-, Video over IP termékeinkkel megbízható, kiváló minőségű, és a különböző vezérlési megoldásokkal (pl. Xilica Designer) integrálható videó jeldisztribúciós rendszerek építhetők ki.

Kereskedelem - KanexPro Digital Signage az üzletekben


INTEGRÁTOR PARTNER PROGRAM

Szerződött IT-, és AV integrátor partnereink számára terméktréning lehetőségeket, és 24/7 online terméktámogatást biztosítunk. A jövő AV rendszereit építjük. Csatlakozzon hozzánk!