VÁLLALATI FELHASZNÁLÁS

VÁLLALATI FELHASZNÁLÁS

A modern irodák AV igényei

A modern vállalatok és startupok “open air” terekből, szakaszolt munkavégzési pontokból, és tárgyalókból álló iroda komplexumokban dolgoznak. Kollaborációs, és online konferencia lehetőségekre van szükségük. Az irodák nem szimplán munkaterületek, de gyakran közösségi térként is funkcionálnak. A helyiségek, amelyek napközben munkaterületként szolgálnak, péntek esténként “Lounge” helyszínné alakulnak át. Megoldandó feladat a munkaterületek zajcsillapítása (sound masking), de olykor pont csendes háttér zenére van szükség, amely segíti a dolgozók kreatív munkavégzését.

A tárgyalók konferenciateremként, és képzési helyszínként is funkcionálnak, ezért különböző audiovizuális és kollaborációs rendszerek kiépítésére van szükség bennük. A munkaterületeket, a változó igényekhez igazodva gyakran átrendezi a menedzsment, és ilyenkor gondot okoz a hagyományos audiovizuális rendszerek dedikált infrastruktúrához kötöttsége.

KOLLABORÁCIÓ ÉS KONFERENCIA

A vállalati felhasználók által leggyakrabban megfogalmazott igény napjainkban, a vezeték nélküli tartalommegosztás és az online konferencia szükségessége. Számtalan megoldás létezik a piacon, de a legtöbb rendszer speciális hardver jeladó, vagy gyártói applikáció alkalmazását igényli. A ScreenBeam cég a Microsofttal együttműködve közösen tökéletesítette és professzionális szabvánnyá tette a Miracast Enterprise technológiát. A Miracast a Windows és Android alapú operációs rendszerek alapértelmezett vezeték nélküli tartalommegosztó szabványa. Az Apple MacOS és iOS felhasználók számára AirPlay, a Chromebook és régebbi operációs rendszereket futtató felhasználók számára Google Cast kompatibilitást biztosítanak a ScreenBeam hardverek. A wireless kollaborációs lehetőségek mellett digital signage és vezeték nélküli Teams/Zoom/WebEX/stb. online konferencia lehetőségeket is tartalmaznak a ScreenBeam eszközök.

ScreenBeam vezeték nélküli tartalommegosztás

A Vissonic termékválaszték vezetékes-, és vezetéknélküli konferenciarendszer eszközöket kínál a vállalati felhasználók számára. Az alap konferencia funkciók mellett, szavazó-, digitális archiválás-, és kamera tracking lehetőségeteket biztosítanak a tajvani gyártó megoldásai.

IRODÁK – AV ÉS VEZÉRLÉSTECHNIKA

Az AV over IP rendszerek a helyi IT hálózati struktúrát használják. Az IT technológiákra épülő AV rendszerek szabadon skálázhatók, és bármikor átalakíthatók. A vállalatok általában nem alkalmaznak dedikált AV üzemeltető csapatot, ezért egy idő után felüti a fejét a káosz, vagy az IT örököli meg az AV rendszer üzemeltetését.

A hagyományos AV technológiák többnyire ismeretlenek az IT szakemberek számára, nem így az AV over IP megoldások, amelyek standard hálózati protokollokat használnak, és működési logikájuk közelebb áll, az átaluk ismert és alkalmazott technológiákhoz. A Xilica és RDL cégek választékában minden olyan termék megtalálható, amely egy modern IP alapú audió hálózat kiépítéséhez szükséges.

Vanco Evolution kínálat teljes videó jeldisztribúciós hálózat kiépítését teszi lehetővé. Termékválasztékunk az összes elterjedt videós szabványra kínál megoldást. HDBaseT-, HDMI-, Video over IP termékeinkkel megbízható, kiváló minőségű, és a különböző vezérlési megoldásokkal (pl. Xilica Designer) integrálható videó jeldisztribúciós rendszerek építhetők ki.

Az Audinate AVIO Dante® interfészek, költséghatékony megoldást kínálnak, a tárgyalók audio forrás-, és végpontjai közötti IP alapú hang továbbításra.

Irodák - Audinate Dante rendszer a tárgyalókban

Xilica Solaro QR DSP segítséget nyújt, hogy a hangrendszert a termek akusztikai körülményeihez hangolhassuk. A Xilica Designer szoftver, és az XTOUCH kezelőfelületek komplex teremvezérlési feladatokra kínálnak költséghatékony megoldást.

Az Opus Technologies mobil-, és fixtelepítésű indukciós hurkai segítenek, hogy az egyenlő bánásmód szabályainak megfelelően, a hallássérült kollégák és vendégek számára is biztosítva legyen az audiovizuális rendszerek használatának lehetősége.

IRODAI DIGITAL SIGNAGE

ProDVX választékában 7″-37″ méretig találunk a különböző felhasználási célokhoz illeszthető Android/Windows/Linux rendszereket futtató  wayfinder-, digital signage-, teremfoglaltság kezelő, vagy akár testhőmérséklet mérés céljára alkalmazható kijelzőket.

Irodák - ProDVX room booking

Szenzorokkal is segíthetjük a tárgyalótermek technikáját. Jelenlét, hang, RFID, vagy akár érintésérzékeléssel aktiválhatóvá válnak a helyiség audiovizuális rendszerei. Kor-, és nem érzékelőink segítségével, a vendég nemének és korának megfelelő egyedi médiatartalmakat játszhatunk le. A lehetőségeknek csak a fantázia és a kreativitás szab határt.

Irodák - Nexmosphere szenzorok

INTEGRÁTOR PARTNER PROGRAM

Szerződött IT-, és AV integrátor partnereink számára terméktréning lehetőségeket, és 24/7 online terméktámogatást biztosítunk. A jövő AV rendszereit építjük. Csatlakozzon hozzánk!