CLOCKAUDIO

Clockaudio logó

Az angol Clockaudio 1994-ben alapult. A cég fő profilja az installációs mikrofonok gyártása. A termékek fejlesztésekor mindig a minőség az elsődleges tervezési szempont. A mikrofonok masszív fémházba épített, kompromisszummentes hangminőséget biztosító megoldások. A határfelület és gégemikrofonok mellett, az utóbbi néhány év felhasználói elvárásainak megfelelően, több Dante® digitális audió kompatibilis-, és mennyezeti array mikrofonnal bővűlt a választék. Az akár egyedi igényekre szabható (szín, méret, stb.) installációs mikrofonok mellett, vezetékes-, és vezeték nélküli mikrofonok, illetve idegenvezetői és audio guide rendszerek is megtalálhatók a gyártó kínálatában.


Clockaudio termékek

Clockaudio határfelület mikrofonok
Határfelület mikrofonok

Asztallapba rögzíthető, asztali, falba, vagy mennyezetbe építhető határfelület mikrofonok. Motorosan és manuálisan süllyeszthető, vezérelhető RGB leddel elátott speciális megoldások.

Clockaudio hattyunyak mikrofonok
Hattyúnyak mikrofonok

Kardióid, puska és iker hattyúnyak mikrofonok. Megrendelésre egyedi színekben és méretekben is. Széles választék, robosztus kivitel, és réz készülékház.

Clockaudio Dante mikrofonok
Dante és USB termékek

Dante® kompatibilis, vezérelhető RGB LED visszajelzéssel ellátott mennyezeti array, beam array mikrofonok és többcsatornás Dante breakout-boxok, USB és analóg mikrofon előerősítők, jelszint illesztők.

Clockaudio wireless mikrofonok
Wireless mikrofonok

Szélessávú diverzitásos vezeték nélküli mikrofon rendszerek. Kézi-, zseb-, és asztali konferencia mikrofon változatokban. Antenna erősítők és antennák.

Clockaudio mennyezeti mikrofonok
Mennyezeti mikrofonok

Dante® kompatibilis és hagyományos analóg mennyezeti és beam array mikrofon megoldások. Vezérelhető RGB LED fény visszajelzés és mikrofon nyaláb. 3rd party vezérlés integráció.

Clockaudio Audio-, és Tour Guide rendszerek
Audio-, és Tour Guide

Kompakt méretű idegenvezetői és múzeumi audio guide rendszerek. 14 óra folyamatos működés, 863-865 Mhz ISM sáv. Opcionális töltőkoffer és antenna kiegészítők.


Clockaudio bemutatkozó videó


Hivatkozások


A Clockaudio termékekkel kapcsolatos kérdése van? Kérdezzen szakértőnktől!
Vályi Zoltán
Vályi Zoltán
ügyvezető

Mobil: +36 20 505 2766
Email: zoltan.valyi@av365.hu