BROADCAST

BROADCAST

Broadcast – AV over IP

A TV stúdiókban is hódítanak az AV over IP technológiák. A stúdiók közötti jeldisztribúció legköltséghatékonyabb, és legrugalmasabb módja az IP alapú jeltovábbítás. Az IP alapú audió feladatok ellátásához, ma már de-facto standardként tekinthetünk a Dante® rendszerre.

Brodcast - Audinate Dante hálózat broadcast felhasználása

BROADCAST – DIGITÁLIS AUDIÓ

Egy kiterjedt Dante® hálózat esetén, a stúdiók és forgatási helyszínek felügyelete és menedzselése magasszintű informatikai hálózati ismereteket igényel. A telepítési és üzemeltetési feladatokat jelentősen egyszerűbbé és felhasználóbarátibbá teszi, az Audinate Dante Domain Manager platform. A felhasználói jogosultságokat, hardver és teremszintű hozzáférési lehetőségeket biztosító szoftver, a nagy kiterjedésű Dante® hálózatok esetén, szinte kihagyhatatlan részegysége a rendszernek.

BROADCAST – SIGNAGE ÉS VIDEÓTECHNIKA

Vanco Evolution kínálat teljes videó jeldisztribúciós hálózat kiépítését teszi lehetővé. Termékválasztékunk az összes elterjedt videós szabványra kínál megoldást. HDBaseT-, HDMI-, Video over IP termékeinkkel megbízható, kiváló minőségű, és a különböző vezérlési megoldásokkal (pl. Xilica Designer) integrálható videó jeldisztribúciós rendszerek építhetők ki.

A stúdiók digital signage igényei között talán legfontosabb a wayfinder rendszerek kiépítése. A ProDVX választékában 7″-37″ méretig találunk a különböző felhasználási célokhoz illeszthető Android/Windows/Linux rendszereket futtató wayfinder és digital signage kijelzőket.


INTEGRÁTOR PARTNER PROGRAM

Szerződött IT-, és AV integrátor partnereink számára terméktréning lehetőségeket, és 24/7 online terméktámogatást biztosítunk. A jövő AV rendszereit építjük. Csatlakozzon hozzánk!