GARANCIA ÉS SZERVIZ

GARANCIA ÉS SZERVIZ

Garanciális idő

Jogszabályi kötelezettségünknek megfelelően, garanciát és szerviz hátteret biztosítunk az általunk forgalmazott termékekhez az alábbi feltételekkel.

GyártóGaranciális idő
Amate Audio60 hónap
Audinate AVIO termékek:24 hónap
ADENA Arec termékek:12 hónap (vásárolható extra garancia)
Blaze Audio60 hónap
lb Lautsprecher termékek60 hónap
Opus Technologies termékek:60 hónap
PRODVX termékek:36 hónap (vásárolható 5 éves extra garancia)
PureLink termékek:36 hónap, aktív termékek 15 év
PureMounts termékek:36 hónap
RDL termékek:36 hónap
Clockaudio termékek:24 hónap
Vissonic termékek:24 hónap
Fonestar termékek:12 hónap
ScreenBeam termékek:24 hónap

Kizárólag az általunk forgalomba hozott termékekre vállalunk korlátozott, díjmentes szerviz garanciát. A vásárlás eredetének és időpontjának igazolásához szükséges, hogy az eredeti számla másolatát is küldje el a javítandó termékkel. Kérjük, hogy a hibabejelentéshez töltse ki az alábbi űrlapot. A bejelentés feldolgozása után felvesszük önnel a kapcsolatot és egyeztetünk a meghibásodott termékkel kapcsolatos további teendőkről. A hibás termékeket futárszolgálat fogja felvenni a megadott címen. Kérjük, hogy a terméket minden esetben biztonságos védőcsomagolásban, lehetőleg az eredeti gyári dobozában, és az összes gyári tartozékával együtt küldje szervizbe. Köszönjük az együttműködését!


Hibabejelentés

Amennyiben fényképe, vagy videója van a hibáról, kérjük töltse fel felhőtárhelyre (Google Drive, Dropbox, WeTransfer, stb.) és ossza meg velünk a fájl elérhetőségét.
A "KÜLDÉS" gombra kattintva hozzájárul és elfogadja, hogy adatvédelmi irányelveinknek megfelelően feldolgozzuk és tároljuk megadott adatait. Jogában áll, hogy a hatályos jogszabályoknak megfelelően, bármikor kikérje az általunk tárolt adatait, vagy azok törlését kezdeményezze.