VENDÉGLÁTÁS

VENDÉGLÁTÁS

Színvonalas modern vendéglátás

Digital signage kijelzők, minőségi háttérzene, okos vezérlőfelületek. A szórakozó-, és vendéglátóhelyek közönsége egyre magasabb színvonalú élményeket vár el. A vendégek megnyerésére, ma már nem elegendő a minőségi étel-, ital kínálat és kiszolgálás. A szórakozni, kikapcsolódni vágyók, élményekért érkeznek a vendéglátó-, és szórakoztatóipari helyekre. Ezért a szolgáltatók egymással versengve, magas színvonalú hozzáadott értéket kínáló audiovizuális rendszereket építenek ki létesítményeikben.

VENDÉGLÁTÁS – AV ÉS VEZÉRLÉSTECHNIKA

Hotelek, vendéglátóhelyek és szórakoztató központok hangrendszereihez rugalmasan konfigurálható megoldást nyújtanak a Dante® audió hálózatok. A Dante® rendszerek bármikor szabadon skálázhatók, zónák alakíthatók ki, amelyeket egyedi igényekre szabott kezelőfelületekről vezérelhetünk. A Xilica Designer ökoszisztéma és a Solaro DSP termékcsalád tökéletes megoldást nyújt a feladat megvalósítására.

Vendéglátás - Dante Audio hálózata

Vanco Evolution kínálat teljes videó jeldisztribúciós hálózat kiépítését teszi lehetővé. Termékválasztékunk az összes elterjedt videós szabványra kínál megoldást. HDBaseT-, HDMI-, Video over IP termékeinkkel megbízható, kiváló minőségű, és a különböző vezérlési megoldásokkal (pl. Xilica Designer) integrálható videó jeldisztribúciós rendszerek építhetők ki.

KanexPro vendéglátás

Az Opus Technologies indukciós hurok-, és mobil indukciós rendszerei lehetővé teszik, hogy az információs pultokban, vagy akár egyes speciálisan felszerelt vendégszobákban akadálymentes hangrendszereket építsünk ki.

VENDÉGLÁTÁS – DIGITAL SIGNAGE

A vendéglátásban is egyre elterjedtebbek a digital signage technológiák. Étlapot, eseményeket, akciókat, rendezvényeket reklámoznak digitális technológia segítségével a vendégek kegyeiért egymással versengő szállodák, és vendéglátóhelyek. A digital signage rendszerek fontos feladata, a menekülő útvonalak jelölése is. A ProDVX választékában 7″-37″ méretig találunk a különböző felhasználási célokhoz illeszthető Android/Windows/Linux rendszereket futtató wayfinder és digital signage kijelzőket.

Vendéglátás - ProDVX Room Booking

Szenzorokkal tovább fokozható a vendégek által átélt élmény. Jelenlétre, hangra, RFID kapcsolatra, vagy akár érintésre is aktiválódhatnak a helyiségek hang-, és videó eszközei. Kor-, és nem érzékelők rendszerbe illesztésével, a vendég neméhez és korához illeszkedő egyedi médiatartalmak játszhatók le. A lehetőségeknek csak a kreativitás szab határt.


INTEGRÁTOR PARTNER PROGRAM

Szerződött IT-, és AV integrátor partnereink számára terméktréning lehetőségeket, és 24/7 online terméktámogatást biztosítunk. A jövő AV rendszereit építjük. Csatlakozzon hozzánk!