NETGEAR

Netgear Business

Az AV over IP videó megoldások sikeres implementálásához és a hálózat helyes konfigurálásához informatikai és hálózati ismeretek szükségesek. Az audiovizuál szakemberek számára kihívást jelent a szükségese technológiák készségszintű elsajátítása. Egy konvergált informatikai hálózat esetében kiemelten fontos, hogy elegendő tartalék legyen a rendszerben az adat, és AV adatfolyamok egyidejű kezeléséhez. Az amerikai NETGEAR, a hálózati eszköz piac egyik meghatározó gyártójaként, úttörőként kezdett speciális, az AV over IP technológiákhoz optimalizált switchek tervezésébe, és gyártásába. A cég, a 10G videó disztribúciós technológia standardjának számító SDVoE szabvány mögött álló SDVoE Alliance alapító tagja. A 2020 őszén bemutatott M420 PRO AV sorozattal a NETGEAR, a nagy hálózati eszköz gyártók közül elsőként egy a PRO AV felhasználók számára optimalizált, 1G switch termékcsaláddal lépett a piacra. Az M4250 beépített varázslóival, a felhasználási célnak megfelelő (Dante, NDI, Crestron NVX, AVB, SDVoE, stb.) presetek közül választhatunk néhány gombnyomással. Szakértő üzemmódban lehetőség nyílik a hálózati paraméterek részletes konfigurációjára is. Az AV365 a NETGEAR AV switchek kiemelt hazai viszonteladója.


Termékek

Netgear M4300 switchek
M4300 10G sorozat

Nagyfelbontású videó és AV felhasználásra optimalizált, SDVoE ready, 10Gb Smart Managed Pro switch termékcsalád. 16-96 portig. NETGEAR IGMP Plus® szolgáltatás a kiterjedt multicast hálózatok optimalizálásához.

Netgear M4250 AV LINE Switchek
M4250 AV LINE

A PRO AV piac számára fejlesztett 1G Smart Managed Pro switch termékcsalád. Előre konfigurált Dante, AVB, NDI, Crestron NVX, VoIP üzemmódok. IGMP Plus® szolgáltatás a kiterjedt multicast hálózatok optimalizálásához.

Netgear Business WiFi
WiFi eszközök

Az AV eszközök vezérlése stabil vezeték nélküli hálózatot igényel. Megbízható routereket és access pointokat megoldásokat kínál a célra a NETGEAR BUSINESS professzionális WiFi termékválasztéka.


Hivatkozások


Netgear AV LINE videó


Integrátor partner program

Érdeklődik a márka viszonteladói értékesítésének feltételei iránt?
Csatlakozzon integrátor partner programunkhoz!


A NETGEAR termékekkel kapcsolatos kérdése van? Kérdezzen szakértőnktől!

Vályi Zoltán
Vályi Zoltán
ügyvezető