NETGEAR

Netgear Business

Az AV over IP videó megoldások sikeres implementálásához és a hálózat helyes konfigurálásához informatikai és hálózati ismeretek szükségesek. Az audiovizuál szakemberek számára kihívást jelent az AV over IP hálózatok stabil üzemeltetéséhez szükséges technológiák készségszintű elsajátítása. Egy konvergált informatikai hálózat esetében kiemelten fontos, hogy elegendő tartalék legyen a rendszerben az adat, és AV adatfolyamok egyidejű kezeléséhez. Az amerikai NETGEAR, a hálózati eszköz piac egyik meghatározó gyártójaként, úttörőként kezdett speciális, az AV over IP technológiákhoz optimalizált switchek tervezésébe, és gyártásába. A cég, a 10G videó disztribúciós technológia standardjának számító SDVoE szabvány mögött álló SDVoE Alliance alapító tagja. A 2020 őszén bemutatott M4260 PRO AV sorozattal a NETGEAR, a nagy hálózati eszköz gyártók közül elsőként egy a PRO AV felhasználók számára optimalizált, 1G switch termékcsaláddal lépett a piacra. Az M4250 beépített varázslóival, a felhasználási célnak megfelelő (Dante, NDI, Crestron NVX, AVB, SDVoE, stb.) presetek közül választhatunk néhány gombnyomással. Szakértő üzemmódban lehetőség nyílik a hálózati paraméterek részletes konfigurációjára is. Az AV365 a NETGEAR AV switchek kiemelt hazai viszonteladója.


Termékek

Netgear M4300 switchek
M4300 10G sorozat

Nagyfelbontású videó és AV felhasználásra optimalizált, SDVoE ready, 10Gb Smart Managed Pro switch termékcsalád. 16-96 portig. NETGEAR IGMP Plus® szolgáltatás a kiterjedt multicast hálózatok optimalizálásához.

Netgear M4250 AV LINE Switchek
M4250 AV LINE

A PRO AV piac számára fejlesztett 1G Smart Managed Pro switch termékcsalád. Előre konfigurált Dante, AVB, NDI, Crestron NVX, VoIP üzemmódok. IGMP Plus® szolgáltatás a kiterjedt multicast hálózatok optimalizálásához.

Netgear Business WiFi
WiFi eszközök

Az AV eszközök vezérlése stabil vezeték nélküli hálózatot igényel. Megbízható routereket és access point megoldásokat kínál a célra a NETGEAR BUSINESS professzionális WiFi termékválasztéka.


Hivatkozások


Netgear AV LINE videó


Integrátor partner program

Érdeklődik a márka viszonteladói értékesítésének feltételei iránt?
Csatlakozzon integrátor partner programunkhoz!


A NETGEAR termékekkel kapcsolatos kérdése van? Kérdezzen szakértőnktől!

Vályi Zoltán
Vályi Zoltán
ügyvezető