UTELOGY

Utelogy logó

A Utelogy ökoszisztéma egy új generációs vezérlési platform. Az AV over IP technológia által nyújtott lehetőségeket kihasználva, az “U” rendszer túlmutat a különböző gyártóktól származó AV és IOT eszközök vezérlésén. Big Data technológiák segítségével teljeskörű monitorozási, analitikai és menedzsment funkciókat kínál. A hagyományos hardver alapú vezérlési rendszerekkel (Crestron, AMX, stb.) szemben a Utelogy egy szoftver platform, amely lokális szerverként, vagy felhő alapú megoldásként is használható. A “U” platform működését automatikus rendszer diagnosztikai és online helpdesk funkciók teszik teljessé. Azzal, hogy a felhasználó folyamatosan monitorozhatja, analizálhatja az AV rendszerek és a termek kihasználtságát, optimalizálhatja működési költségeit. Az automatikus rendszer diagnosztika funkciónak köszönhetően az AV rendszerek humánerőforrás igénye is csökkenthető. A Utelogy rendszer üzembehelyezése és üzemeltetése egyszerű, költséghatékony, skálázható és hardver független megoldás.


Termékek

Utelogy U-Manage
U-Manage

Felhő alapú távmonitor-, analitikai-, és menedzsment platform. Felhasználók, eszközök valós idejű menedzselése. ERP, Microsoft BI, Unified Communication és videó konferencia integráció. Saját scriptek futtatása.

Utelogy U-Automate
U-Automate

Automatikus, távmenedzsment támogató rendszer ellenőrző szolgáltatás. A rendszergazda saját scriptek segítségével tetszőleges időpontokban ellenőrízheti a csatlakoztatott eszközök funkcióit és működőképességét. A termekhez és az eszközökhöz kiegészítő információkat tárolhat el (gépkönyv, működési séma, stb.) Az esetleges hardver hibákról figyelmeztetést küld a rendszer és naplózza azokat.

Utelogy U-Control
U-Control

Egyszerűen és rugalmasan konfigurálható teremvezérlési modul. A HTML alapú kezelőfelületnek köszönhetően biztosított a BYOD felhasználás, de a fixen telepített érintőfelületek használata is.

Utelogy U-Computer
U-Computer

A U-Computer lehetővé teszi, hogy a számítógépeken futó szoftveres konferencia alkalmazások, applikációk és a számítógép hardverelemei a vezérelt AV rendszer részét képezzék. Bármilyen PC, vagy Intel NUC számítógép vezérelhetővé válik. Teams, Skype, BlueJeans, Zoom, Polycom és más szoftveres konferencia kódekek támogatása, makró funkciók, USB monitorozási lehetőségek.

Utelogy U-Server
U-Server

Az “U” platform központi eleme. Centralizált AV ökoszisztéma az eszközök vezérléséhez. Egy, vagy több száz terem kezelése standard, vagy virtualizált szerver környezetben. Egyszeri licensz díj, vagy felhő előfizetés.

Utelogy U-Schedule
U-Schedule

Az “U” platform részét képező, integrált teremfoglaltság kezelő rendszer. Az U-Manage-el integrálva teremfoglaltsági analitikához és riportokhoz juthatunk. A Google Calendar, Microsoft Exchange és Microsoft 365 naptár integráció lehetővé teszi, hogy az U-Schedule az irodai szoftverkörnyezet szerves részét alkossa. BYOD eszközökről és fix fali felületekről egyaránt kezelhető.Bemutató videó


Integrátor partner program

Érdeklődik a márka viszonteladói értékesítésének feltételei iránt?
Csatlakozzon integrátor partner programunkhoz!


Kérdése van? Kérdezzen szakértőnktől!

Vályi Zoltán
Vályi Zoltán
ügyvezető