STARBOARD

StarBoard logó

A StarBoard márkanév 15 évvel ezelőtt vált nemzetközileg ismertté, az interaktív megjelenítő eszközök piacralépésének hajnalán. A termékek minősége és árértéke több, mint egy évtizede az iparág piacvezető gyártói között tartja a céget. Elsővonalas innovátorként, a StartBoard élen jár, a kollaboratív munkát és digitális okatatást minél inkább gördülékenyebbé és természetesebbé varázsoló technológiai fejlesztésekben. Azon dolgozunk, hogy az interaktív tábla piacon elért nemzetközi piacvezető pozició megörzése mellett, az interaktív érintőkijelző iparágban is megkerülhetetlen szereplővé váljon a StarBoard.


StarBoard termékek

StarBoard interaktív kijelzők
Interaktív kijelzők – IFPD

Infravörös érzékelési technológiával szerelt, interaktív kijelzők 65″-86″ képátmérőig. 4K felbontás, beépíthető OPS PC, Android operációs rendszer, 20 pontos multi-touch érintőfelület, ingyenes szoftvercsomag és kollaborációs lehetőségek.

StarBoard digitális Flipchart
Digitális Flipchart

55″ képátmérőjű, LED technológiájú Digitális Flipchart. Full HD felbontás, Android operációs rendszer, beépített USB médialejátszó, hangszórók és időzítési funkció. Ideális megoldás oktatási, vállalati, egészségügyi alkalmazásokra.

StarBoard interaktív tábla
Interaktív táblák

70″-104″ átmérőjű digitális táblák. 15 fizikai funkciógomb, multi-touch gesztúra vezérlés, akár 10 egyidejűleg felcsatlakozható kliens, kézírás felismerés, könnyű mágneses acélkeret és tartozék falra szerelő konzol és digitális tollak. Díjnyertes StarClass szoftver.


StarBoard interaktív tábla bemutató

StarBoard digitális Flipchart bemutató

StarBoard Mirror Server bemutató

StarBoard Search Engine bemutató

StarBoard képernyőmegosztás

StarBoard StarClass kvíz mód

StarBoard StarClass fájl megosztás


Hivatkozások


Integrátor partner program

Érdeklődik a márka viszonteladói értékesítésének feltételei iránt?
Csatlakozzon integrátor partner programunkhoz!


A StarBoard termékekkel kapcsolatos kérdése van? Kérdezzen szakértőnktől!

Vályi Zoltán
Vályi Zoltán
ügyvezető